Facebook, pregatit sa anunte oficial 500 de milioane de utilizatori

Luni, 19 Iulie 2010, ora 11:36
2536 citiri
Facebook, pregatit sa anunte oficial 500 de milioane de utilizatori

Oficialii Facebook, cea mai importanta retea de socializare din lume, vor anunta oficial, in cursul unei conferinte de presa organizate in aceasta saptamana, atingerea cifrei de 500 de milioane de utilizatori.

In cadrul aceleaiasi conferinte, se asteapta ca reprezentantii Facebook sa lanseze si sectiunea "Facebook Stories", unde userii vor putea sa impartaseasca felul in care reteaua sociala le-a schimbat viata.

" In trecut, ne-am concentrat pe numere si pe atingerea unor obiective. Ne-am dat seama acum ca a venit timpul sa-i sarbatorim pe utilizatori", a spus Randi Zuckerberg, director de marketing si sora CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg.

In urma cu aproximativ un an, numarul de useri Facebook era la jumatate.

Potrivit datelor furnizate de Google, Facebook este cel mai vizitat website din lume, cu 540 de milioane de vizitatori unici pe luna. Facebook atinge 34,8% din totalul utilizatorilor de Internet, fiecare vizitator accesandu-si profilul de 34 de ori pe luna.

Recent, Facebook a anuntat ca a atins pragul de 150 de milioane de utilizatori mobile, o crestere cu aproape 50% fata de luna aprilie.

#facebook, #utilizatori, #zuckerberg , #stiri Facebook