Hot prins dupa ce a fost tradat de contul de Facebook

Joi, 26 Iunie 2014, ora 08:44
1312 citiri
Hot prins dupa ce a fost tradat de contul de Facebook

Un hot de 26 de ani din Minnesota a fost prins de politie, dupa ce a uitat sa se delogheze de pe computerul casei unde comitea jaful, pe care intrase pentru a-si verifica contul de Facebook, relateaza Daily Mail.

Autoritatile sustin ca Nicholas Wig a spart o casa din South St. Paul la 19 iunie si a decis sa utilizeze calculatorul proprietarului inainte de a fugi.

Intors acasa, proprietarul, James Wood, a constatat ca hotul ii sustrasese bani, cartile de credit si un ceas. Hotul a uitat insa in casa o pereche de blugi, niste adidasi Nike si o curea.

Pe langa aceste obiecte, hotul a lasat si un indiciu important in privinta identitatii sale: el nu s-a delogat de pe contul de Facebook pe care il accesase de pe computerul din locuinta.

Proprietarul a folosit apoi contul de Facebook al hotului pentru a posta un anunt in care preciza ca acesta i-a spart casa si oferea chiar numarul de telefon al acestuia, daca cineva l-ar fi putut ajuta cu informatii.

Hotul i-a raspuns chiar in aceasi zi la mesaj. Cei doi au convenit sa se intalneasca la casa proprietarului pentru ca acesta sa ii returneze lucrurile lasate in casa, insa atunci cand a vazut hotul apropiindu-se, proprietarul a alertat politia.

Hotul, "probabil cel mai prost infractor din lume", dupa cum l-a caracterizat victima, risca acum pana la 10 ani de inchisoare si o amenda de 20.000 de dolari.

#cont facebook, #utilizatori facebook, #retea socializare Facebook , #stiri Facebook