Jocurile de pe Facebook, strategie de campanie in SUA

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 14:54
1395 citiri
Jocurile de pe Facebook, strategie de campanie in SUA

Candidatii la alegerile legislative din Statele Unite au o noua strategie de campanie si anume creeaza jocuri pe Facebook pentru a strange informatii importante despre alegatorii din circumscriptiile lor electorale, relateaza CNN, precizeaza Mediafax.

"Jocurile de pe Facebook sunt absolut subestimate in spatiul politic. In conditiile in care utilizatorii petrec mai multe ore pe zi pe Facebook, jocurile fac posibil un alt mediu prin care ei sa interactioneze si sa se informeze despre candidati, in timp ce campania strange date de importanta critica despre utilizator", a declarat Vincent Harris, directorul executiv al Harris Media, o firma care creeaza jocuri pe aceasta retea de socializare.

"Obtinem nume si e-mailuri (si alte date care sunt disponibile) ale fiecarui utilizator, informatii care sunt de importanta majora pentru o campanie online de succes", a adaugat Harris.

Un articol din Wall Street Journal critica luni aceasta idee a jocurilor create de candidati pe Facebook, afirmand ca o serie de informatii personale ale utilizatorilor au fost transmise unor firme de publicitate.

Intrebat daca aceste critici il ingrijoreaza, Harris a raspuns negativ, argumentand ca informatiile sunt puse la dispozitie de utilizator, prin acceptarea termenilor respectivelor jocuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are
Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are
Razer, renumitul producător de echipamente dedicate gaming-ului, a lansat cel mai impresionant model din seria sa de laptopuri Blade. Blade 18 promite să redefinească standardele în materie...
Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând
Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând
Epic Games Store, magazinul cunoscut ca fiind o alternativă bună pentru Steam, va fi lansat și pe dispozitivele mobile cu sistem de operare Android. Într-o postare recentă pe platforma de...
#campanie, #candidati, #facebook, #jocuri, #strategie , #stiri Facebook