Mark Zuckerberg: Facebook a depasit un miliard de utilizatori

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 15:58
1531 citiri
Mark Zuckerberg: Facebook a depasit un miliard de utilizatori

Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, a depasit un miliard de utilizatori, a anuntat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, pe pagina sa de Facebook.

"Din aceasta dimineata, sunt peste un miliard de utilizatori care folosesc Facebook in mod activ in fiecare luna", a scris Zuckerberg.

"Sa ajut un miliard de oameni sa fie conectati este uimitor si este lucrul de care sunt cel mai mandru in viata mea".

"Sper ca impreuna, intr-o zi, vom fi capabili sa conectam si restul lumii, de asemenea".

Facebook a inregistrat venituri de 1,184 miliarde de dolari in trimestrul doi al acestui an in crestere cu 32%, fata de 895 de milioane de dolari, suma obtinuta in trimestrul doi al anului precedent, potrivit rezultatelor financiare publicate de companie joi.

Compania a inregistrat o pierdere neta de 157 milioane de dolari, adica 8 centi pe actiune. Comparativ, Facebook inregistrase anul trecut un profit net de 240 de milioane de dolari, adica 11 centi pe actiune.

Reteaua sociala a fost prima companie americana care a debutat pe bursa cu o valoare mai mare de 100 de miliarde de dolari.

Facebook avea 955 de milioane de utilizatori activi la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al acestui an, in crestere de la 901 milioane de utilizatori inregistrati la sfarsitul lunii mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook un miliard utilizatori, #numar utilizatori Facebook, #Mark Zuckerberg utilizatori Facebook , #stiri Facebook