Peste 100 de milioane de oameni acceseaza Facebook de pe mobile

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 09:31
1492 citiri
Peste 100 de milioane de oameni acceseaza Facebook de pe mobile

Facebook a anuntat, intr-un post pe blogul companiei, depasirea pragului de 100 de milioane de utilizatori care acceseaza, in fiecare luna, platforma de socializare de pe telefoane sau dispozitive mobile. 

Depasirea pragului de 100 de milioane de utilizatori ai versiunii mobile a platformei de socializare, denumita Facebook Mobile, vine la mai putin de sase luni de la momentul cand compania anunta ca serviciul a depasit 65 de milioane de utilizatori., precizeaza Mediafax.


Responsabilii Facebook mentioneaza, pe blogul companiei, ca aceasta crestere s-a produs in timp ce echipa retelei a continuat sa imbunatateasca experienta mobila a utilizatorilor.


"Lucram cu toti fabricantii mari de dispozitive si cu numerosi operatori pentru a ne asigura ca putem oferi cea mai buna experienta mobila posibila prin intermediul a numeroase dispozitive, sisteme de operare mobile si furnizori de servicii mobile", se arata pe blogul Facebook.


Potrivit lui Chamath Palihapitiya, vicepresedinte in cadrul Facebook, reteaua de socializare a lansat mai multe servicii pentru a facilita accesul utilizatorilor pe platforma.


Potrivit Brand Republic, cresterea numarului de utilizatori urmeaza redesign-ului site-ului mobil al Facebook, care este actualmente disponibil in peste 70 de limbi.


In decembrie, Nielsen a desemnat Facebook ca fiind al treilea cel mai popular site mobil din lume, dupa Google Search si Yahoo Mail.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facebook, # mobil, # accesari, # retea socializare , #stiri Facebook