Premiera in Romania: Aplicatie de rezervari hoteliere pe Facebook

Joi, 05 Iunie 2014, ora 14:07
1500 citiri
Premiera in Romania: Aplicatie de rezervari hoteliere pe Facebook

TCNET, una dintre cele mai active companii locale de distributie de soft si echipamente pentru industria ospitalitatii, a lansat in premiera in Romania, platforma In1 Solutions, cu ajutorul careia turistii isi pot rezerva camera de hotel sau pachetul de servicii hoteliere direct prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Compania a semnat deja contracte cu mai multi jucatori din industria hoteliera interesati sa puna la dispozitia clientilor aceste facilitati.

In urmatoarele saptamani, peste 2500 de camere din Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Hunedoara, Medias, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sinaia, Slatina, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Vatra Dornei, Timisoara si Zalau vor fi disponibile pentru rezervare via Facebook, cu ajutorul aplicatiei In1, iar mai multe hoteluri de pe litoralul romanesc se pregatesc sa foloseasca acelasi sistem de rezervare.

Compania previzioneaza ca, in 2014, aproximativ 10.000 de camere de hotel din Romania vor putea fi rezervate prin intermediul retelei de socializare folosind In1 Solutions, platforma nou lansatade catre TCNET pe piata locala.

In prezent, peste 3.000 de hoteluri din toata lumea isi cresc veniturile si isi fidelizeaza clientii prin intermediul platformei In1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezervari camera hotel Facebook, #platforma In1 Solutions, #rezervari turistice , #stiri Facebook