Tanar cu dosar penal din cauza unei poze postate pe Facebook

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 14:55
2176 citiri
Tanar cu dosar penal din cauza unei poze postate pe Facebook

Parchetul Judecatoriei Buzau s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal in cazul unui tanar care a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare imbracat intr-o uniforma nazista si avand pe cap o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Intr-un comunicat de presa transmis miercuri, Parchetul Judecatoriei Buzau precizeaza ca, in urma unui articol aparut in presa locala, s-a sesizat din oficiu in cazul unui tanar, cu privire la infractiunea de utilizare in public a simbolurilor fasciste.

"In cauza s-a intocmit dosar penal, urmand sa fie facute cercetari cu privire la circumstantele comiterii actului infractional si incidenta legii penale", se arata in comunicatul Parchetului, care mai precizeaza ca fapta tanarului constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la trei luni la trei ani.

Tanarul care a intrat in atentia Parchetului este student la Universitatea "Politehnica" din Bucuresti, el fiind fiul unui angajat al Consiliului Judetean Buzau.

El a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare imbracat intr-o uniforma nazista si purtand pe cap o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al doilea razboi mondial, acumuland numeroase like-uri si comentarii de admiratie.

#Facebook tanar dosar penal, #poza Facebook, #uniforma nazista Facebook , #stiri Facebook