Actorul britanic Vinnie Jones a fost diagnosticat cu cancer de piele

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 08:48
1713 citiri
Actorul britanic Vinnie Jones a fost diagnosticat cu cancer de piele
Vinnie Jones

Actorul britanic Vinnie Jones, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Snatch", "Jocuri, poturi si focuri de arma" si "X-Men: Ultima infruntare", a fost diagnosticat cu cancer de piele.

Atat actorul in varsta de 48 de ani, cat si sotia acestuia, Tanya, au fost diagnosticati cu aceasta boala, Vinnie Jones marturisind ca acest cancer este "cel mai dur" lucru cu care s-a confruntat pana in prezent, informeaza contactmusic.com.

Initial, in februarie, actorului i s-a descoperit o tumoare canceroasa, care i-a fost eliminata pe cale chirurgicala, insa ulterior a fost diagnosticat cu melanom si a suferit intre timp alte doua operatii.

Intr-un interviu pentru publicatia britanica The Sun on Sunday, Vinnie Jones a declarat: "Cancerul este un cuvant oribil pe care il auzi. Te inspaimanta (...) Am avut de-a face cu cei mai mari si urati barbati pe terenul de fotbal si am fost implicat in niste batai urate in baruri. Insa acesta este cel mai inspaimantator si dur oponent cu care am de-a face".

Fotbalistul devenit actor a spus ca primul lucru la care s-a gandit cand i s-a spus ca are cancer a fost cat mai are de trait.

Actorul mai spune ca este in permanenta preocupat de boala sa.

Sotia lui Vinnie se lupta la randul ei cu cancerul de piele cu care a fost diagnosticata, maladia ei fiind provocata de medicamentele pe care le-a luat dupa ce a suferit un transplant de inima, in urma cu 26 de ani.

"Cand vine vorba de astfel de lucruri, femeile sunt mai puternice. Dintr-odata, m-am trezit ca devin din ajutor in persoana care are nevoie de sprijin", a mai spus Jones, care este casatorit cu Tanya din 1994.

Vinnie Jones a fost jucator de fotbal in nationala Tarii Galilor. Si-a facut debutul in actorie la varsta de 33 de ani, in filmul "Jocuri, poturi si focuri de arma/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels", de Guy Ritchie. A mai jucat in filme precum "Unde dai si unde crapa/ Snatch", de Guy Ritchie, "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish", de Dominic Sena, "Johnny Was", de Mark Hammond, "X-Men: Ultima infruntare", de Brett Ratner, "Infern pe 2 roti", de Larry Bishop.

#Vinnie Jones cancer de piele, #fotbalistul Vinnie Jones, #actorul Vinnie Jones , #Actori