Actorul Stephen Baldwin, bun de plata la Fisc. Afla ce datorii are

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 11:36
1503 citiri
Actorul Stephen Baldwin, bun de plata la Fisc. Afla ce datorii are

Actorul american Stephen Baldwin, fratele mai tanar al mult mai cunoscutului Alec Baldwin, starul serialului "30 Rock", a fost acuzat de evaziune fiscala, pentru neplata impozitelor datorate fiscului din statul New York.

Stephen Baldwin, in varsta de 46 de ani, a pledat nevinovat la aceasta acuzatie. Daca va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare.

Starul din "Suspecti de serviciu" a declarat pentru Reuters ca incearca in aceste zile sa gaseasca, alaturi de autoritati, o rezolvare pe cale amiabila a acestui proces, in care a fost acuzat ca a evitat sa plateasca 350.000 de dolari, o suma ce reprezinta taxele si impozitele datorate statului in care locuieste, New York.

"Nu am comis nicio infractiune", a spus Baldwin intr-un interviu telefonic, adaugand ca a expediat deja autoritatilor un cec in valoare de 100.000 de dolari.

Procuratura din Rockland County, un comitat aflat la circa 25 de kilometri de New York, l-a acuzat pe actor ca nu si-a platit taxele si impozitele din 2008 pana in 2010.

Baldwin a spus ca nu a fost bine reprezentat in acea perioada. Actorul solicitase sa fie plasat sub protectia legii falimentului in 2009.

Stephen Baldwin urmeaza sa apara la tribunal pentru o noua audiere, programata pe 5 februarie.

Nascut in 1966, Stephen Baldwin este cel mai tanar dintre fratii Baldwin, toti patru - Alec, Daniel, William si Stephen - fiind actori. Familia Baldwin are ascendenta irlandeza, britanica si franceza. Stephen Baldwin a jucat in multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecti de serviciu" (1995), dar a avut multe aparitii si in seriale de televiziune si in emisiuni de tip reality-show.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stephen Baldwin, #Stephen Baldwin amenda fisc , #Actori