Cand va fi lansat filmul "Misiune: Imposibila 5"

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 18:15
1243 citiri
Cand va fi lansat filmul "Misiune: Imposibila 5"
Sursa foto: nme.com

Filmul "Misiune: Imposibila 5" marcheaza o noua colaborare a actorului Tom Cruise cu regizorul Christopher McQuarrie si urmeaza sa fie lansat pe marile ecrane dupa ultimul film din seria Star Wars.

Tom Cruise a anuntat ca isi va relua rolul super-agentului Ethan Hunt in al cincilea film din aceasta franciza produsa de Paramount Pictures, o continuare a blockbusterului din 2011 "Misiune: Imposibila - Ghost Protocol", au anuntat joi reprezentantii, citati de nme.com.

"Misiune: Imposibila 5" va fi lansat in Statele Unite la doar o saptamana dupa mult asteptatul film din seria "Star Wars", regizat de J.J. Abrams, care va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 18 decembrie 2015.

Christopher McQuarrie, care a colaborat cu Tom Cruise si la filmul "Jack Reacher", din 2012, va regiza al cincilea film al francizei "Misiune: Imposibila" pe baza unui scenariu scris de Drew Pearce, cineastul care a scris scenariul filmului "Iron Man 3".

"Misiune: Imposibila" ocupa locul al 13-lea in topul celor mai profitabile francize din istoria cinematografiei - cele patru filme care au fost lansate pana in prezent in aceasta serie au obtinut incasari totale de 2 miliarde de dolari.

#tom cruise, #lansare film , #Actori