Cine este cea mai vizualizata actrita de pe IMDb

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 15:20
1571 citiri
Cine este cea mai vizualizata actrita de pe IMDb

Natalie Portman si colega ei din drama "Black Swan" Mila Kunis l-au depasit pe Johnny Depp si ocupa primele pozitii in topul actorilor ale caror profiluri de pe site-ul IMDb au generat cele mai multe vizualizari in 2011.

Site-ul IMDb, specializat in informatii din domeniul cinematografiei, a dezvaluit, marti, acest top, alcatuit in functie de numarul de vizualizari generate de fiecare profil.

Johnny Depp, starul francizei "Piratii din Caraibe", ocupa pozitia a treia in acest an, insa a ocupat prima pozitie in acest top in sase din ultimii sapte ani.

Actrita Emma Stone, care s-a remarcat in drama "The Help", se afla pe locul al patrulea.

De asemenea, Chris Hemsworth - singurul actor care apare in Top 10 pentru prima data - ocupa pozitia a cincea.

Olivia Wilde, care a putut fi vazuta in acest an in filmul SF "Cowboys & Aliens", se afla pe locul al saselea, iar Jennifer Lawrence, nominalizata la premiile Oscar in 2011, pentru rolul din "Winter's Bone", s-a clasat pe pozitia a saptea. Jennifer Lawrence a intrat in acest an pentru prima data in Top 100 alcatuit de IMDb.

Pentru prima oara in ultimii patru ani, in topul IMDb nu se afla niciun actor din serial "Amurg/ Twilight", desi lungmetrajul "Breaking Dawn - Part 1", lansat in noiembrie, este unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din acest an.

Keith Simanton, editorul-sef al site-ului IMDb, considera ca victoria din acest an a actritei Natalie Portman s-a datorat rolului ei din filmul "Black Swan", care i-a adus premiul Oscar, dar si evolutiilor acesteia din alte trei filme: "No Strings Attached", "Your Highness" si "Thor". In plus, Portman a aparut cu regularitate in tabloide pe parcursul acestui an si a nascut un baietel in luna iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Imdb, #vizualizari Imdb, #Natalie Portman, #Amurg, #profil site Imdb , #Actori