Dosarele medicale ale lui Marilyn Monroe, scoase la licitatie. Ce operatii estetice a suferit vedeta

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 11:55
2056 citiri
Dosarele medicale ale lui Marilyn Monroe, scoase la licitatie. Ce operatii estetice a suferit vedeta

Dosarele medicale ale actritei Marilyn Monroe, care au dezvaluit faptul ca artista americana a efectuat mai multe operatii estetice, vor fi scoase la vanzare in luna noiembrie, la o licitatie care va fi organizata de casa Julien's Auctions in cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Dosarele contin mai multe radiografii ale fetei actritei si mai multe buletine medicale care ofera detalii despre operatiile suferite de aceasta.

"Zvonurile despre operatiile estetice suportate de Marilyn Monroe continua sa fascineze publicul" si raman invaluite in "mister", se afirma intr-un comunicat emis de casa organizatoare.

Dosarele "inlatura dubiile despre acele interventii medicale si ofera noi detalii despre operatiile care au transformat-o pe Marilyn Monroe intr-o epoca in care chirurgia estetica nu era o practica populara", se afirma in acelasi comunicat.

Gratie acestor documente s-a aflat ca vedeta americana a suportat o interventie la nivelul barbiei si o alta la nas inca din 1950, pe cand avea doar 24 de ani.

Dosarele medicale au dezvaluit, totodata, faptul ca Marilyn Monroe a suportat un avort spontan din cauza unei sarcini extrauterine, in 1957, la New York.

Ultimul dosar este datat din 7 iunie 1962, cu doua luni inainte de moartea actritei. El descrie o cazatura suportata de vedeta americana in casa ei, care i-a cauzat un hematom si o mica fractura la nivelul nasului.

Licitatia va avea loc pe 10 noiembrie.

Marilyn Monroe a facut senzatie ca model, actrita si cantareata, jucand intr-o serie de filme cu succes de public in anii '50 si la inceputul anilor '60 si devenind un sex simbol inegalabil. Marilyn a murit pe 5 august 1962, din cauza unei supradoze de barbiturice, circumstantele decesului ei, clasat oficial drept "sinucidere probabila", nefiind insa complet elucidate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie Marilyn Monroe, #dosare medicale Marilyn Monroe, #operatii estetice Marilyn Monroe , #Actori