Keanu Reeves isi lanseaza propria companie de motociclete

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 13:02
1466 citiri
Keanu Reeves isi lanseaza propria companie de motociclete
www.vanityfair.com

Actorul Keanu Reeves, protagonistul filmului "Speed: Cursa infernala", pasionat de viteza, a anuntat ca isi va lansa propria companie care va produce motociclete.

Starul hollywoodian, un mare admirator al motocicletelor de foarte multi ani, s-a asociat cu inginerul Gard Hollinger pentru a infiinta Arch Motorcycle Company, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cei doi au inceput sa preia saptamana trecuta primele comenzi pentru primul lor model de motocicleta.

Acesta se va numi Krgt-1, va fi produs la Los Angeles si va costa 78.000 de dolari.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante au fost cele din filmele "Dragoste si moarte in Idaho" (1991), alaturi de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alaturi de Al Pacino, precum si "Speed - Cursa infernala" (1994) si "Constantin" (2005). In ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Printre alte roluri ale starului american se numara cele din filmul SF "Ziua in care Pamantul se opri", drama "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizata de Rebecca Miller, in care joaca alaturi de Robin Wright, si "Henry's Crime", alaturi de Vera Farmiga si James Caan.

Keanu Reeves a debutat ca regizor in 2013, cu un lungmetraj despre artele martiale contemporane, destinat atat publicului occidental, cat si celui din China. Filmul se intituleaza "Ucigas cu suflet pur/ Man of Tai Chi" si a fost realizat pe baza vietii cascadorului Tiger Chen, cu care starul hollywoodian s-a imprietenit in timpul filmarilor pentru cele trei pelicule din seria "The Matrix".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Keanu Reeves lansare companie motociclete, #Keanu Reeves companie motociclete , #Actori