Larry Hagman (serialul Dallas) ar fi primit bani de la Ceausescu pentru a i se folosi imaginea

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 15:25
2084 citiri
Larry Hagman (serialul Dallas) ar fi primit bani de la Ceausescu pentru a i se folosi imaginea

Actorul american Larry Hagman, celebrul JR din serialul american 'Dallas', decedat vineri, a fost platit in numerar de dictatorul roman Nicolae Ceausescu pentru ca regimul sa ii foloseasca imaginea, scrie duminica Sunday Times. Acesta era un secret 'vinovat' pe care actorul aproape ca il luase cu el in mormant, comenteaza publicatia britanica.

Cand se afla in culmea gloriei sale la nivel mondial, in anii 1980, pentru rolul lui JR Ewing, petrolistul nemilos din Dallas, Larry Hagman si sotia sa, Maj Axelsson, au facut o vizita la Bucuresti, unde au fost sarbatoriti de liderii comunisti din Romania. Nicolae Ceausescu, dictatorul care a fost mai tarziu executat de Craciun in 1989, a vrut sa puna un portret imens al actorului american pe partea laterala a unei cladiri pentru a sustine regimul si i-a cerut permisiunea lui Hagman, relateaza saptamanalul.

Hagman a spus ca nu este impotriva cu conditia ca un portofel cu valuta sa fie lasat in toaleta unei cladiri guvernamentale pentru a fi ridicat a doua zi de sotia sa.

Un portofel maro plin cu dolari a fost lasat, conform intelegerii, pentru a fi ridicat, si-a amintit recent actorul. 'Am cheltuit banii rapid /.../', il citeaza in continuare saptamanalul britanic pe Hagman.

Potrivit AFP, Sunday Times, care ofera acces la articol pe baza de abonament, afirma ca Larry Hagman a facut aceasta marturisire unuia dintre jurnalistii sai cu conditia ca povestea sa nu fie publicata inainte de moartea sa.

Larry Hagman a fost unul dintre eroii serialului Dallas, cel mai cunoscut in lume, care povesteste istoria unei familii bogate din Texas, care a facut avere din petrol. El a murit de cancer la 81 de ani, vineri, in Statele Unite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dallas, #Larry Hagman, #deces Larry Hagman, #seriale TV , #Actori