Lumea filmului, in biroul tau. Fotografii in editie limitata, cu celebritati

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 00:00
2036 citiri
Lumea filmului, in biroul tau. Fotografii in editie limitata, cu celebritati

Declara-ti pasiunea pentru cinematografie la locul de munca, printr-un decor cu fotografii in editie limitata, care surprind celebritati in ipostaze inedite.

Adevarate opere de arta, fotografiile semnate de celebrul Lorenzo Agius, te vor ajuta sa evadezi din rutina, direct in lumea filmului. In plus, vei avea subiecte interesante de conversatie cu colegii sau cu partenerii de afaceri.

Lorenzo Agius este considerat unul din cei mai mari fotografi contemporani de celebritati, devenind cunoscut dupa remarcabila contributie in realizarea filmului Trainspotting.

Business24 iti recomanda trei fotografii speciale, care surprind actori notorii in ipostaze ludice. Sunt insotite de un certificat de autenticitate, semnat de catre artist. Fiecare dintre ele costa 5.400 de lire sterline si pot fi achizitionate prin intermediul GiftVault.com.

Angelina Jolie (29 iunie 2005, Los Angeles)

"Angelina este extraordinara. Este profesionista si creativa. I-am spus: 'As putea pur si simplu sa iti fotografiez doar buzele si oricine te-ar recunoaste. Si asta am facut'", a povestit Lorenzo Agius.

Jack Nicholson: Black & White (noiembrie 2007, Beverly Wilshire Hotel, LA)

"Ne aflam la hotelul Beverly Hills, acolo unde ii place lui Jack sa pozeze. Am dorit un look clasic, iar el este intru totul pasionat de anii '40-'50, asadar i-am oferit un outfit de gangster. Nu ai cum sa dai gres cu Jack. Este atat de fermecator si enigmatic si nu are niciun fel de ezitare", a povestit Agius.

Ewan McGregor & Jude Law (2003, Londra)

Fotografia ii intruchipeaza pe actorii Ewan McGregor & Jude Law intr-o ipostaza amuzanta si a fost facuta cu ocazia celebrarii premiilor Bafta.

#forografii celebritati, #fotografii editie limitata, #fotografii Lorenzo Agius, #fotografii Angelina Jolie , #Actori