Maria Dinulescu a castigat premiul Best Actress la "The LA Indie Film Festival"

Joi, 27 Martie 2014, ora 12:44
1497 citiri
Maria Dinulescu a castigat premiul Best Actress la "The LA Indie Film Festival"

Actrita Maria Dinulescu a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita la "The LA Indie Film Festival" pentru rolul Maya din filmul "Stepping Out" regizat si produs de Nataliya Padilla, informeaza un comunicat al ICR New York.

Aceeasi pelicula a castigat a castigat si premiul pentru Cel mai bun regizor de film.

"Ma bucur ca toate eforturile facute in ultimii doi ani incep sa dea rezultate. Acum termin filmarile pentru un nou scurt metraj si ma pregatesc sa incep un altul. Sunt pasi mici, dar merg in directia pe care mi-am dorit-o", a declarat Maria Dinulescu pentru ICR New York.

Producatorii au anuntat ca vor merge cu acest film si la festivalul "Short Film Corner", de la Cannes.

Maria Dinulescu a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" - Bucuresti (sectia Actorie, Teatru si Film) in 2003.

Cu saptamani inainte de a absolvi UNATC-ul, in 2003, numele actritei a devenit cunoscut dupa ce scurtmetrajul "Trafic", regizat de Catalin Mitulescu, a castigat Palme d'Or-ul la festivalul de film de la Cannes. Dupa un alt scurtmetraj cunoscut, "Poveste de la scara C", unde si-a interpretat rolul cu dezinvoltura actrita se intoarce la Cannes cu mega-succesul "California Dreamin'", filmul neterminat al regretatului Cristian Nemescu. In ciuda montajului nefinalizat, "California Dreamin'" castiga premiul sectiunii "Un certain regard" si incepe un periplu festivalier mondial.

Maria Dinulescu a castigat, de asemenea, si premiile Best Actress Prize la BIAF Georgia si Arte Mare in France.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Maria Dinulescu, #actori filme, #premii actori filme, #regizor film , #Actori