Marilyn Monroe, comemorata la Hollywood

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 11:15
1462 citiri
Marilyn Monroe, comemorata la Hollywood

Marilyn Monroe, care ar fi implinit vineri 86 de ani, a fost sarbatorita in aceeasi zi la Hollywood, unde au fost inaugurate o explozitie cu obiecte apartinand fostei stele a eranului si un festival consacrat celor mai celebre filme ale sale.

"Marilyn Monroe: expozitie" si-a deschis portile marelui public vineri, 1 iunie, la Hollywood Museum din centrul cartierului istoric al cinematografiei si se va inchide pe data de 2 septembrie.

In afara obiectelor apartinand fostei glorii a ecranului, vor fi expuse fotografii inedite realizate de George Barris, unul din ultimii care au pozat-o pe Marilyn inaintea decesului ei, survenit la 5 august 1962.

Printre obiectele expuse se afla o rochie pe care actrita a purtat-o in luna de miere cu cel de-al doilea sau sot Joe DiMaggio, un pulover pe care Marilyn l-a imbracat la una din ultimele sedinte foto cu George Barris, realizata pe plaja, precum si costume din filme, flacoane de parfum si scenarii de film continand adnotari ale actritei.

La Grauman's Chinese Theatre, una din salile de cinema istorice de la Hollywood - in fata careia starurile isi lasa amprentele in ciment - propune incepand de vineri o retrospectiva a celor mai cunoscute filme ale lui Marilyn Monroe: "Unora le place jazz-ul", "Cum sa te casatoresti cu un milionar", "Sapte ani de casnicie", "Domnii prefera blondele".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marilyn Monroe expozitie Hollywood, #Marilyn Monroe festival filme, #Marilyn Monroe comemorare Hollywood , #Actori