Peste 20 de companii se joaca de-a filmul la Teacher's Film Festival

Luni, 02 Iulie 2007, ora 13:48
1083 citiri

Peste 20 de companii de renume si-au anuntat participarea la cea de-a doua editie a Teacher's Film Festival, evenimentul care le da ocazia sa se puna in pielea unor producatori de film. Participantii trebuie sa relizeze scurt-metraje de maximum 7 minute, in care sa interpreteze scene dintr-o lista de productii celebre care va fi pusa la dispozitie de catre organizatori.

Festivalul va avea loc in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie, iar inscrierile se pot face pana la 1 octombrie.

Echipele de creatie vor beneficia de libertate totala in ceea ce priveste alegerea scenelor, modalitatile de interpretare sau finalul productiei lor.

Companiile care s-au inscris pana acum in competitie apartin unei multitudini de domenii. Printre acestea se afla nume ca Dacia, Ing Bank, Zapp, Pepsi, Xerox, Red Bull, Danone, Unicredit Tiriac Bank, Coca Cola, ING Asigurari, GFK, Germanos Telecom, BRD, Orange sau Oriflame. Multe dintre firme sunt la cea de-a doua participare la Teacher's Film Festival.

Participantii vor concura pentru trofee la categoriile Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cel mai bun actor intr-un rol principal, Cea mai buna actrita intr-un rol principal, Cel mai bun actor intr-un rol secundar, Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, Cel mai bun scenariu, Cea mai buna imagine, Cele mai bune efecte speciale, Cea mai buna coloana sonora, Cea mai buna scenografie, Cel mai bun decor si Cele mai bune costume.

Echipa Teacher's pune la dispozitia echipelor participante acestora regizori, asistenta de montaj si post-productie, precum si un ghid despre "Cum se realizeaza un film".

Cei interesati vor putea urmari detalii din culisele filmarilor, precum si filmele produse de fiecare echipa, pe site-ul festivalului - www.teachersfilmfestival.ro. Pagina ofera acces la imagini din timpul filmarilor, noutati despre companiile participante precum si informatii despre juriu, prezentatori, filmele produse de fiecare echipa, nominalizatii, castigatorii de anul trecut si de anul acesta.

La editia de anul trecut a festivalului au participat 14 companii.

Bloombiz