Sibiu, noul "star" la Bollywood

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 14:10
1391 citiri
Sibiu, noul "star" la Bollywood
Sibiu - Piata Mare

Sibiul a devenit o destinatie atractiva pentru industria indiana de film, dovada in acest sens fiind faptul ca in centrul istoric al orasului actorul indian Salman Khan a inceput filmarile.

"Piata Mica, Nicolae Balcescu, Piata Aurarilor, Podul Minciunilor", acestea sunt zonele pentru care producatorii filmului au achitat 1.300 de lei, taxa de ocupare a domeniului public, pentru doua zile, la Sibiu, a precizat pentru Agerpres purtatorul de cuvant a primariei locale, Mirela Gligore. Aceasta a explicat ca in taxa de 1.300 de lei este inclus si accesul auto al masinilor folosite in film.

Luni, vedeta indiana a filmat de dimineata in Piata Aurarilor, iar seara Salman Khan va fi protagonistul unor scene care se vor turna pe Podul Minciunilor din Sibiu, un pod renumit datorita legendei care spune ca daca cineva rosteste o minciuna pe pod, acesta se va prabusi.

Privelistea oferita de primul pod de fonta din Romania, cel de la Sibiu, este foarte cautata si de realizatorii de videoclipuri, nu doar de cineasti.

2011 a fost anul cu cele mai multe filmari la Sibiu, cele mai multe pentru emisiuni TV, dar si filme si videoclipuri, potrivit reprezentantilor primariei.

Sibiul este prezent in multe spoturi publicitare, dar si in filme documentare, mai ales dupa anul 2007 cand a reusit sa devina primul oras romanesc Capitala Culturala Europeana. In 2009 actorul american Nicolas Cage a fost prezent la filmari in Sibiu.

#Sibiu destnatie filmari Bollywood, #Sibiu filme Bollywood , #Actori