Tom Hardy il va interpreta pe Elton John, intr-un film biografic

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 19:49
1323 citiri
Tom Hardy il va interpreta pe Elton John, intr-un film biografic

Actorul britanic Tom Hardy il va interpreta pe Elton John in filmul biografic "Rocketman", a carui productie este programata sa inceapa la sfarsitul anului viitor.

Elton John, in varsta de 66 de ani, va fi producator executiv al filmului "Rocketman", al carui titlu este inspirat de o melodie celebra a cantaretului, lansata in 1972, potrivit site-ului accesshollywood.com.

Intr-o cariera de aproape cinci decenii, Elton John a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri in Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.

El continua sa fie un simbol al vietii publice, implicandu-se in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic in 1998.

Elton John a concertat la Bucuresti de doua ori, in 2003 si 2010.

Tom Hardy, nascut pe 15 septembrie 1977, s-a remarcat in productii cu succes de casa precum "Marie Antoinette", "RocknRolla" si "Inception". Rolul care l-a consacrat este cel al teroristului Bane din ultimul film al seriei "Batman", "Cavalerul negru: Legenda renaste" (2012), in regia lui Cristopher Nolan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#actor Tom Hardy, #film Elton John, #film Rocketman , #Actori