Comedia "Ted" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

Luni, 02 Iulie 2012, ora 11:14
1814 citiri
Comedia "Ted" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

Comedia "Ted", ale carei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg si un urs de plus impertinent, cu umor ireverentios, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii.

Aceasta comedie pentru adulti, un gen in voga pe timpul verii in America de Nord, a generat incasari de 54,1 milioane de dolari. Filmul este creat de americanul Seth MacFarlane (regizor, scenarist si actor), autorul serialului TV animat "Family Guy".

Locul al doilea in box office-ul nord-american este ocupat de un alt film lansat la sfarsitul saptamanii trecute - "Mike meseriasu'/ Magic Mike", cu incasari de 39,2 milioane de dolari. Acest nou film regizat de Steven Soderbergh ii initiaza pe spectatori in universul striptease-ului masculin. Unul dintre actori, Channing Tatum, a carui cariera la Hollywood cunoaste o ascensiune fulminanta, a fost el insusi stripper in tinerete. Din distributia acestei pelicule mai fac parte actorii Matthew McConaughey, Alex Pettyfer si Joe Manganiello.

Lungmetrajul "Neinfricata/ Brave", noua productie de animatie a studiourilor Pixar, a pierdut pozitia de lider de saptamana trecuta si a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 34 milioane de dolari de vineri pana duminica. Pelicula prezinta aventurile printesei scotiene Merida, o fata baietoasa si temperamentala care respinge traditiile familiei sale.

Comedia "Madea's Witness Protection", noua pelicula a cineastului american Tyler Perry, in care acesta intruchipeaza din nou pe marele ecran personajul lui fetis, Madea, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 26,3 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ted box office, #Ted cinema, #top filme , #Box office