Filmul "Gravity" ramane liderul box office-ului nord-american pentru cel de-al treilea weekend consecutiv

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 11:50
1179 citiri
Filmul "Gravity" ramane liderul box office-ului nord-american pentru cel de-al treilea weekend consecutiv

Filmul SF "Gravity 3D: Misiunea in spatiu/ Gravity", cu actorii Sandra Bullock si George Clooney in rolurile principale, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a treia saptamana consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.

In acest film, Sandra Bullock si George Clooney interpreteaza rolurile a doi astronauti aflati in deriva in spatiu, dupa ce naveta lor a fost distrusa in timp ce ei efectuau o iesire pe orbita. Regizat de Alfonso Cuaron, thrillerul SF "Gravity" a obtinut incasari de 31 milioane de dolari, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

"Gravity" a fost foarte bine primit si de criticii americani, iar unii dintre acestia considera ca filmul are sanse reale in cursa pentru premiile Oscar.

Pe locul al doilea in box office-ul nord-american s-a mentinut lungmetrajul "Capitanul Phillips/ Captain Phillips", un film in care Tom Hanks joaca rolul capitanului vasului Maersk Alabama din marina comerciala americana, luat cu asalt de un grup de pirati in largul coastelor somaliene in 2009. Regizat de Paul Greengrass, acest film a obtinut incasari de 17,3 milioane de dolari.

Filmul horror "Carrie", care are la baza romanul omonim scris de Stephen King, a debutat pe locul al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 17 milioane de dolari. In acest film, rolurile principale sunt interpretate de actritele Chloe Moretz, Julianne Moore si Judy Greer.

Filmul de animatie "Sta sa ploua cu chiftele 2/ Cloudy with a Chance of Meatballs 2", care prezinta aventurile inventatorului Flint Lockwood, a pierdut inca un loc si a coborat pe pozitia a patra, cu incasari de 10,1 milioane de dolari.

Filmul de actiune "Escape Plan: Testul suprem/ Escape Plan", cu Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger in rolurile a doi detinuti care incearca sa evadeze dintr-o inchisoare de maxima securitate, a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 9,8 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#film Gravity box office, #filme SUA, #incasari Gravity, #spectatori filme SUA , #Box office