Filmul "Prometheus", apreciat de romani: Incasari de 700 mii lei in weekend

Marti, 12 Iunie 2012, ora 19:27
1404 citiri
Filmul "Prometheus", apreciat de romani: Incasari de 700 mii lei in weekend

Filmul "Prometheus", in regia lui Ridley Scott, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend inca de la premiera, cu incasari de 700 mii de lei si cu peste 30 mii de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania.

Cu thrillerul "Prometheus", Ridley Scott, regizorul seriei "Alien" si al filmului "Blade Runner", a creat o noua mitologie, in care o echipa de exploratori descopera indicii despre originile omenirii, ce ii conduc intr-o calatorie tulburatoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai intunecate colturi ale Universului. Acolo, acestia trebuie sa duca o lupta inspaimantatoare pentru a salva viitorul rasei umane.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a situat liderul saptamanii trecute, "Barbati in negru 3/ Men in Black 3", care are incasari de aproape 160 mii de lei si putrin peste sapte mii de spectatori. In "Barbati in negru 3", agentii J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) calatoresc in timp. J a vazut o multime de lucruri inexplicabile in cei 15 ani petrecuti impreuna cu oamenii in negru, dar nimic, nici macar extraterestrii, nu l-au lasat mai perplex decat partenerul lui teribil de sucit si morocanos. Dar atunci cand viata lui K si soarta planetei sunt puse la grea incercare, agentul J va trebui sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile.

Pe pozitia a treia s-a situat "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", cu incasari de 116 mii de lei si 6.500 de spectatori. Noua ecranizare a celebrei povesti clasice este regizata de Rupert Sanders, le are in distributie pe actritele Charlize Theron si Kristen Stewart si abunda in efecte speciale. In aceasta pelicula, un vanator care a primit misiunea de a o rapi pe Alba ca Zapada devine in cele din urma protectorul ei, contrar scenariului clasic imaginat de fratii Grimm.

In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 1,3 milioane de lei si peste 62 mii de spectatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incasari Prometheus, #Prometheus lider box office , #Box office