Filmul The Dark Knight Rises, incasari record in weekendul de debut

Luni, 23 Iulie 2012, ora 12:12
1433 citiri
Filmul The Dark Knight Rises, incasari record in weekendul de debut

Filmul The Dark Knight Rises, regizat de Christopher Nolan, a avut incasari record de 160 milioane de dolari, in primul weekend de la lansare. Este o suma impresionanta pentru un film lansat in 2D.

Saptamana trecuta, la premiera din Colorado a filmului, 12 oameni au fost impuscati si 50 de raniti la proiectia de la miezul noptii, dupa ce un barbat inarmat care purta o masca de gaz a intrat prin iesirea de incendiu in cinematograf si a deschis focul asupra persoanelor prezente in sala.

Incasarile de 160 milioane de dolari inregistrate de The Dark Knight Rises le depasesc pe cele din weekendul de debut al filmului The Dark Knight (2008), cand acestea au atins nivelul de 158,4 milioane de dolari, potrivit Yahoo! News.

The Dark Knight Rises se situeaza pe locul al treilea in topul incasarilor filmelor lansate in weekend in Statele Unite ale Americii, dupa The Avengers, care a inregistrat 207,4 milioane de dolari in weekendul de debut, si Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2, cu 169,2 milioane de dolari.

#The Dark Knight Rises incasari, #The Dark Knight Rises weekend, #box office filme americane, #incasari weekend filme SUA , #Box office