Ice Age 4, din nou lider in box office-ul romanesc de weekend

Marti, 24 Iulie 2012, ora 18:19
1369 citiri
Ice Age 4, din nou lider in box office-ul romanesc de weekend

Filmul de animatie "Epoca de gheata 4: Continente in deriva" este din nou lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 542 mii de lei si 25 mii de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania.

Unul dintre cele mai iubite triouri din istoria cinematografiei - Manny, Diego si Sid - porneste in cea mai mare aventura de pana acum, dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Printre actorii care dau voce personajelor se numara Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego) si Queen Latifah (Ellie).

Primele trei filme din franciza "Ice Age" au generat incasari de aproape doua miliarde de dolari pe plan mondial.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc se regaseste premiera "Ted", cu incasari de 422.265 de lei si 23.488 de spectatori. "Ted" este o comedie ireverentioasa despre relatia dintre un urs de plus si un barbat in toata firea. Din distributie fac parte Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale si Seth MacFarlane, in rolul lui Ted.

Pe locul al treilea s-a clasat "Uimitorul Om - Paianjen", care a avut incasari de 331.753 de lei si 14.750 de spectatori. Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field). Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.

Pe pozitia a patra s-a situat "Madagascar 3: Fugariti prin Europa", cu incasari de 85.353 de lei si 4.414 spectatori. Cel de-al treilea opus din franciza "Madagascar", regizat de Eric Darnell si care beneficiaza de vocile actorilor Ben Stiller si Chris Rock, este o noua expeditie care ii poarta pe eroii evadati de la o gradina zoologica newyorkeza spre un circ ambulant, prin Europa.

Pe locul al cincilea se afla "Caut prieten pentru sfarsitul lumii", cu Steve Carell si Keira Knightley in rolurile principale, care a avut incasari de 48.316 lei si 2.567 de spectatori.

#Ice Age 4 incasari, #Ice Age box office, #incasari Ice Age 4, #filme box office romanesc , #Box office