"Madagascar 3: Fugariti prin Europa", pe primul loc in box office-ul romanesc

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 12:59
1586 citiri
"Madagascar 3: Fugariti prin Europa", pe primul loc in box office-ul romanesc

Filmul de animatie "Madagascar 3: Fugariti prin Europa" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, pentru a treia saptamana consecutiv, cu incasari de 252.131 de lei si 12.646 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania.

Cel de-al treilea film din franciza "Madagascar", regizat de Eric Darnell si care beneficiaza de vocile actorilor Ben Stiller si Chris Rock, este o noua expeditie rocambolesca care ii poarta pe eroii evadati de la o gradina zoologica newyorkeza spre un circ ambulant, prin Europa.

Filmul "Prometheus", in regia lui Ridley Scott, s-a mentinut pe locul al doilea in box office-ul romanesc, cu incasari de 122.607 lei si 5.056 de spectatori. Cu acest film, Ridley Scott, regizorul seriei "Alien" si al lungmetrajului "Blade Runner", a creat o noua mitologie, in care o echipa de exploratori descopera indicii despre originile omenirii, ce ii conduc intr-o calatorie tulburatoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai intunecate colturi ale Universului.

Pe locul al treilea s-a clasat "Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri", cu incasari de 87.097 de lei si 4.191 de spectatori. Filmul analizeaza viata secreta a celui de-al 16-lea presedinte american si povestea nespusa care le-a modelat natiunea.

Pe pozitia a patra s-a clasat "Barbati in negru 3 / Men in Black 3", care a avut incasari de 67.727 de lei si 3.022 de spectatori. In "Barbati in negru 3", agentii J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) calatoresc in timp.

Pe pozitia a cincea, tot in stationare, se afla "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", cu incasari de 43.497 de lei si 2.439 de spectatori. Noua ecranizare a celebrei povesti clasice este regizata de Rupert Sanders, le are in distributie pe actritele Charlize Theron si Kristen Stewart si abunda in efecte speciale.

In total, in weekend, cinematografele din Romania au avut incasari de 810.282 de lei si 40.502 spectatori.

#box office Romania, #Madagascar 3 box office, #Madagascar 3 Romania, #top filme box office , #Box office