Topul celor mai vizionate filme din box office-ul romanesc de weekend

Marti, 06 Martie 2012, ora 21:15
1973 citiri
Topul celor mai vizionate filme din box office-ul romanesc de weekend

Filmul SF "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", cu Nicolas Cage in rolul principal, se mentine in fruntea box office-ului romanesc de weekend, cu incasari de 232.081 de lei si 10.557 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania.

Acest thriller SF, care a fost filmat partial in Romania, antreneaza spectatorul intr-o cursa nebuneasca de anulare a blestemului care planeaza asupra unui baiat, purtatorul unei profetii, ce este urmarit de un barbat misterios.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend s-a clasat premiera "Chronicle", care a avut incasari de 195.591 de lei si 11.375 de spectatori. Filmul aduce in prim plan puterile paranormale si toate lucrurile care i se pot intampla unui personaj care se trezeste peste noapte cu asemenea puteri.

Pe locul al treilea in box office s-a clasat "Calatoria 2: Insula misterioasa", care a avut incasari de 181.913 lei si 8.546 de spectatori. "Calatoria 2: Insula misterioasa" spune povestea descurcaretului Sean, care are parte de o noua aventura cand porneste in cautarea bunicului sau, esuat pe legendara insula misterioasa din romanele lui Jules Verne. Insotit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insula, dar secretele acesteia si creaturile imense care o locuiesc ii vor da mult de furca in incercarile de a-si regasi bunicul.

#top filme weekend, #cele mai vazute filme , #Box office