VIDEO "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", lider in box office-ul nord-american. Ce filme urmeaza in top

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 14:02
1484 citiri
VIDEO "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", lider in box office-ul nord-american. Ce filme urmeaza in top

Filmul fantasy "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", al doilea din trilogia "Hobbitul", ocupa pentru a treia saptamana consecutiv pozitia de lider in box office-ul nord-american, cu incasari de 29,8 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de boxofficemojo.com.

Povestea din "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", in regia lui Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul calatoriei alaturi de vrajitorul Gandalf (Ian McKellen) si cei 13 pitici, condusi de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), in misiunea lor de a pune din nou stapanire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo si insotitorii sai trebuie sa infrunte numeroase primejdii si sa parcurga teritorii ostile, pentru a tine piept, in final, dragonului Smaug, interpretat, prin intermediul tehnologiei motion-capture, de Benedict Cumberbatch.

Filmul de animatie "Regatul de gheata/ Frozen", regizat de Chris Buck si Jennifer Lee, urca o pozitie in clasament, ocupand locul al doilea, cu incasari de 28,8 milioane de dolari. Atunci cand o profetie malefica scufunda un intreg regat intr-o iarna vesnica, tanara Anna va trebui sa faca echipa cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni in cautarea Craiesei Zapezii, singura care ar putea pune capat blestemului. Calatoria le va scoate in cale troli, un amuzant om de zapada pe nume Olaf, fiinte magice, dar si o multime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheata" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel si Josh Gad.

"Anchorman 2" ocupa locul al treilea

Comedia "Anchorman 2", regizata de Adam McKay, cu Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd si Luke Wilson, coboara o pozitie, pana pe locul al treilea, cu incasari de 20,1 milioane de dolari. Filmul este o continuare a comediei din 2004 "The Anchorman", despre un prezentator de stiri din anii '70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucura de mare succes, mai ales datorita infatisarii sale.

Thrillerul politic "Scandal in stil american/ American Hustle", in regia lui David O. Russell, se mentine pe locul al patrulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 19,5 milioane de dolari. "Scandal in stil american", desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle, se concentreaza pe un complicat caz de coruptie din anii '70, cu ramificatii in Congresul american. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei au fost pusi sub acuzare.

Premiera "The Wolf of Wall Street" direct pe pozitia a cincea

Premiera "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, intra in box office-ul nord-american direct pe pozitia a cincea, cu incasari de 18,5 milioane de dolari. Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista si succesul in exces l-au transformat din broker onest intr-un infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#box office, #top filme box office , #Box office