Cartoon Network lanseaza in Dubai un cinematograf cu efecte 5D

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 12:32
1395 citiri
Cartoon Network lanseaza in Dubai un cinematograf cu efecte 5D

Compania Cartoon Network Enterprises EMEA (regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa), detinuta de Turner Broadcasting, va lansa in Dubai primul cinematograf Ben 10 cu efecte 5D din lume. Complexul, cu o suprafata de aproximativ 1,5 milioane de metri patrati, are o capacitate de peste 20.000 de vizitatori pe zi.

Compania a incheiat un acord cu Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group, care prevede lansarea Cartoon Network Zone in reteaua IMG Worlds of Adventure, cea mai importanta destinatie de divertisment tematic din Dubai, potrivit Mediafax.

In spatiul destinat Cartoon Network, vizitatorii pot intalni personajele din seriile animate "Ben 10", "Sa-nceapa aventura", "Uimitoarea lume a lui Gumball", dar si din "Oraselul lenes".

De asemenea, Cartoon Network Zone va lansa primul cinematograf Ben 10 cu efecte 5D, mai multe restaurante, dar si puncte de vanzare, printre care se numara si cel mai mare magazin Ben 10 din lume.

"Investitia imensa a Grupului Ilyas & Mustafa Galadari in acest spatiu inovator este o dovada clara a increderii in brandurile Cartoon Network din intreaga lume. Impreuna cu oferta de televiziune si cu produsele licentiate, aceasta modalitate de divertisment este o platforma ideala pentru a construi si pentru a sustine atractivitatea brandurilor Cartoon Network", a declarat Giorgio Stock, presedintele Turner Broadcasting EMEA.

Cartoon Network este televiziunea pentru copii care difuzeaza seriale de animatie - atat comedii precum "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Sa-nceapa aventura", "Un show obisnuit" -, cat si seriale de actiune si aventuri ca "Ben 10", "Bakugan", "Star Wars: The Clone Wars" si "Generator Rex".

Cartoon Network este disponibil in 26 de limbi, in 25 de versiuni separate din 166 de tari si in 260 de milioane de case din intreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie a Time Warner.

#Cartoon Network, #cinematograf 5D Dubai, #cinematograf Cartoon Network , #Cinematografie