Ce faci weekendul acesta? Vezi ce recomanari avem pentru tine

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 09:51
1959 citiri
Ce faci weekendul acesta? Vezi ce recomanari avem pentru tine

Business24 a cautat filmele sau piesele de teatru la care poti merge in acest weekend, in cazul in care nu ti-ai facut inca planuri.

Printre filmele pe care le poti vedea anul acesta se numara Machine Gun Preacher, un film de actiune. Il poti viziona la Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, Hollywood Multiplex, Cityplex, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Cotroceni.

Daca ai chef de comedie, poti merge la Carnage. Pentru fanii genului horror SF, recomandam The Darkest Hour. Filmul ruleaza la Movieplex Cinema Plaza, Hollywood Multiplex, The Light Cinema si Grand Cinema Digiplex.

Daca vrei sa mergi la un film de animatie, poti vedea Happy Feet 2 sau Puss in Boots. Pe acesta il poti vedea la Cityplex, CinemaPRO, Patria, Cinema City Cotroceni, si Glendale Studio.

Fanii scriitorului suedez Stieg Larson pot vedea ecranizarea primului volum din seria Millenium, numita Fata cu un dragon tatuat.

Daca vrei sa mergi la o piesa de teatru, ai de ales intre Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Nottara sau Masca.

La Odeon, sambata, poti vedea piesa "Pentru ca pot". Tot sambata poti vedea "Poker", la Teatrul de Comedie sau Vacanta in Guadelupa.

Duminica, poti vedea Cafeneaua, la Teatrul Masca sau o Scrisoare pierduta, la Teatrul de Comedie.

Tot duminica, poti merge la Teatrul Bulanda, la Sala Izvor, unde are loc spectacolul Moartea unui comis voiajor. Pentru acest scenariu, Arthur Miller a primit Premiul Pulitzer. Toate piesele de teatru incep la ora 19.00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#evenimente weekend, #recomandari timp liber, #filme de vazut, #piese de teatru , #Cinematografie