Filmul de desene animate "Pinguinii din Madagascar" are premiera in Romania pe 28 noiembrie VIDEO

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 11:42
6685 citiri
Filmul de desene animate "Pinguinii din Madagascar" are premiera in Romania pe 28 noiembrie VIDEO
Foto: Fan Pop

"Pinguinii din Madagascar", care ii are ca protagonisti pe amuzantii si inteligentii pinguini ce au aparut in franciza "Madagascar", va avea premiera in cinematografele romanesti pe 28 noiembrie.

Filmul ii aduce pe marile ecrane pe amuzantii Skipper (Capitanul, n.r.) si Kowalski, Rico si Private (Soldatul, n.r.) care se aliaza cu organizatia sub acoperire The North Wind (Vantul nordic, n.r.), reprezentata de un agent secret a carui voce este redata de actorul britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurata de John Malkovich, scrie Mediafax.

Regia filmului este semnata de Simon J. Smith si Eric Darnell. Smith a mai realizat animatiile "Bee Movie: povestea unei albine", "Shrek" si "Shrek 2", iar Eric Darnell a regizat cele trei pelicule din seria "Madagascar".

Vocile personajelor sunt asigurate de Tom McGrath (Skipper), Chris Miller (Kowalski), Christopher Knights (Private), Conrad Vernon (Rico), Benedict Cumberbatch (Classified) si John Malkovich (Dr. Octavius Brine).

Cei patru pinguini au devenit celebri prin aparitiile din filmele seriei "Madagascar", din 2008 fiind si protagonistii unui serial de desene animate. De asemenea, amuzantele animale au aparut in mai multe scurtmetraje.

#film animatie, #pinguini madagascar , #Cinematografie