Biletele la TIFF au fost puse in vanzare

Luni, 28 Mai 2012, ora 19:13
1391 citiri
Biletele la TIFF au fost puse in vanzare

Biletele pentru cea de-a unsprezecea editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), cu preturi cuprinse intre sase si zece lei, pot fi cumparate, incepand de luni, de la cinematografele si locurile de proiectie din Cluj-Napoca.

Conform unui comunicat de presa transmis de organizatorii TIFF, biletele pentru festival sunt puse in vanzare incepand de luni la Cinema "Florin Piersic", Cinema Arta, Cinema Victoria, Casa de Cultura a Studentilor, in Piata Unirii, Odeon Cineplex (in incinta Polus Center) si Casa TIFF (pentru invitati si persoanele acreditate).

Casieriile sunt deschise intre orele 11.00 si 18.00, de luni pana joi, iar de vineri si pana in 10 iunie, intre orele 9.00 si 23.00.

Biletele cumparate cu anticipatie - cu minimum o zi inaintea proiectiei - costa opt lei, respectiv sase lei pentru elevi, studenti si pensionari. Biletele cumparate in ziua proiectiei costa zece lei pentru toate categoriile de spectatori.

La TIFF exista si bilete cu regim special: bilet de intrare pentru copii si elevi - cinci lei (valabil doar pentru proiectiile de film din programul EducaTIFF), bilet pentru proiectiile in aer liber din Ursus Open Air - sapte lei, bilet pentru proiectiile de la Bontida - Castelul Banffy - sapte lei (2 si 3 iunie), bilet pentru proiectii 3D - 15 lei.

Un bilet pentru ceremonia de deschidere costa 20 de lei, iar unul pentru ceremonia de inchidere, care va avea loc la Teatrul National, costa 25 de lei.

Accesul la proiectiile Manastur Open Air este gratuit, iar pentru Cinema Marasti un bilet achizitionat va asigura accesul la proiectie pentru doua persoane.

Un numar de 60 de carduri TIFF cu valoare de 200 de lei vor fi puse in vanzare incepand de vineri, ora 11.00. Pentru a putea beneficia de acest card, doritorii trebuie sa completeze formularul TIFFcard si sa il trimita prin e-mail impreuna cu datele lor de identificare si o fotografie in format .jpg la adresa www.biletmaster.ro sau sa se prezinte la biroul de acreditari de la Casa TIFF, strada Universitatii, nr. 6. Cardul garanteaza accesul la 35 de proiectii, la alegere, cu exceptia evenimentelor speciale. Detinatorul cardului isi va putea procura bilete in avans (sau in ziua proiectiei) pentru orice film din programul TIFF, in limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF.

Cea de-a unsprezecea editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) va avea loc in perioada 1 - 10 iunie la Cluj-Napoca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#TIFF 2012 bilete, #vanzare bilete TIFF 2012 , #Festival de film