Cumpara-ti cele mai interesante obiecte inspirate din filme

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 18:36
6374 citiri
Cumpara-ti cele mai interesante obiecte inspirate din filme

Fanii filmelor SF din intreaga lume isi pot cumpara obiecte care sa le aduca aminte de filmele preferate. De la motocicleta din Tron si pana la sabia laser din Star Wars, toate pot fi achizitionate.

Iata cateva dintre cele mai populare obiecte inspirate din filme celebre, conform Business Insider

Motocicleta Tron: 55.000 de dolari

Packer Brothers Chopper a produs o replica a motocicletelor din faimosul film Tron, care beneficiaza de jante luminoase. Pretul unui astfel de produs este de 55.000 de dolari.

Costumul lui Batman: 1.540 de dolari

Sigur, costumul miliardarului Bruce Wayne din seria Batman era mult mai scump, dar pasionatii de motociclete pot cumpara un costum special cu 1.540 de dolari.

Sabie laser: 300 de dolari

Celebrele sabii din Star Wars pot fi cumparate in nenumarate variante, cele mai scumpe dintre acestea ajungand pana la 300 de dolari. Pretul modelelor variaza, in functie de materialul folosit. Cele mai ieftine sunt cele din plastic, care costa 13 dolari.

Robot R2-D2: 140 de dolari

Daca tot am vorbit de universul Star Wars, atunci un robotel, replica dupa R2-D2, este perfect. Acesta se misca, poate fi controlat vocal si raspunde la peste 40 de comenzi.

Hoverboard plutitor: 120 de dolari

Cei care inca mai asteapta ca masinile sa zboare, asa cum indicau numeroase filme SF din trecut, se pot multumi cu acest hoverboard plutitor, asemanator cu cel din filmul "Inapoi in viitor".

Produsul a fost anuntat in martie si, spre dezamagirea fanilor, nu prea pluteste, ci mai mult aluneca.

Bagheta magica Harry Potter: 75 de dolari

Nu vei face multe vraji cu aceasta bacheta, dar vei putea sa schimbi canalele la televizor. Telecomanda sub forma de bagheta poate schimba, cu o simpla miscare a incheieturii mainii canalele televizorului, poate modifica volumul si poate porni sau opri televizorul>

Inelul din Stapanul Inelelor: 120 de dolari

Replicile inelului din celebra trilogie au aparut rapid in piata. O versiune din aur cu inscriptii precum cele din film costa 120 de dolari.

Statuie Optimus Prime: 10.000 de dolari

Fanii Transformers nu vor ramane cu siguranta indiferenti la aceasta statuie, arata publicatia amintita. Pretul modelului porneste de la 10.000 de dolari.

#obiecte copiate filme, #obiecte replica filme, #obiecte colectie filme , #Filme celebre