De la Hairspay la Ziua Cartitei. Cele mai bune filme de vazut de Revelion

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
4389 citiri
De la Hairspay la Ziua Cartitei. Cele mai bune filme de vazut de Revelion
Cele mai bune filme de Revelion

Perioada Revelionului este plina de petreceri zgomotoase, dupa care nu exista o modalitate mai buna de a te relaxa decat vizionand un film bun. Dar nu orice pelicula, ci una care te va introduce si mai mult in spiritual sarbatorilor si te va face sa simti magia unui nou inceput de an.

Este recomandata evitarea thrillerelor sau a filmelor de actiune in aceasta perioada. Acestea nu vor face decat sa te streseze mai mult si sa te epuizeze intre doua petreceri. Filmele perfecte pentru perioada Revelionului sunt cele calde, pline de sentiment si optimism, care te fac sa privesti cu entuziasm spre anul care abia incepe.

Ca sa-ti fie mai usor sa alegi, iata cateva dintre cele mai bune filme de vazut de Anul Nou, conform Moviefone.com:

Big - "Vreau sa fiu mare" (1988)

Aceasta este minunata comedie-fantezista a lui Penny Marshall care iti prezinta povestea unui baiat ce viseaza doar la a fi mare. Zana cea Buna il asculta, iar pustiul de 13 ani se trezeste peste noapte in corpul unui barbat matur (Tom Hanks). Dupa acest film cu siguranta ca pe lista rezolutiilor pentru noul an va fi: "Nu-ti pierde copilul din tine!".

Groundhog Day - "Ziua cartitei" (1993)

Cu cine ai putea petrece un Revelion mai placut decat cu Bill Murray, care face un rol magnific in comedia metafizica despre un jurnalist egoist care ramane blocat in timp, retraind aceeasi zi la nesfarsit. Modul in care gestioneaza aceasta situatie este plin de haz si imaginative.

When Harry Met Sally - "When Harry a intalnit-o pe Sally" (1989)

Aceasta comedie romantica si clasica, regizata de Rob Reiner si scrisa de Nora Ephron, urmareste relatia a doi prieteni (Billy Crystal si Meg Ryan) din vremea studentiei pana la maturitate. Dupa flirturi indelungate si chinuitoare cei doi isi recunosc dragostea reciproca in Ajunul Anului Nou.

The Princess Bride - "File de poveste" (1987)

Din nou Rob Reiner. Princess Bride este un film pe cat de romantic, pe atat de comic. Povestea scrisa de William Goldman si dialogurile destepte fac din acest film un "must-see" de Revelion. Din aceasta poveste cu printese nu veti ramane cu lectii de viata profunde, insa va veti simti mai buni si mai plini de dragoste.

Hairspary - "Intrigi de culise" (1988)

Cel mai comercial film al lui John Waters este o cascada de amuzament, insa trateaza si cateva aspecte sociale. Tracy, eroina filmului, este o adolescenta supraponderala care vrea sa ia parte la un concurs de dans. Pelicula aduce in lumina reflectoarelor personalitati precum Sonny Bono, Debbie Harry, dar si Divine, in rolul mamei lui Tracy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top filme, #filme craciun, #filme revelion, #filme vechi, #filme clasice, #Groundhog Day, #When Harry Met Sally , #Filme celebre