Masina-submarin a lui James Bond a fost vanduta la licitatie pentru 650.000 de euro

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 14:13
2118 citiri
Masina-submarin a lui James Bond a fost vanduta la licitatie pentru 650.000 de euro

Celebra masina-submarin condusa de James Bond in 1977 in "The Spy Who Loved Me" a atins suma de 550.000 de lire sterline (650.000 de euro) la o licitatie care a avut loc luni la Londra, transmite AFP.

Dupa o lupta intensa intre oferte, masina, un Lotus Esprit, a fost in cele din urma adjudecata de un cumparator care a intervenit prin telefon, in cadrul unei licitatii de masini de colectie organizata de casa RM Auctions, in cartierul Battersea din sudul Londrei.

Masina a fost construita pentru scena in care James Bond (interpretat de Roger Moore) si fata Bond (Barbara Bach) scapa de atacul unui elicopter sarind cu automobilul in apa.

"Suntem extrem de bucurosi de pretul la care s-a ajuns. Este o suma frumoasa pentru o importanta piesa suvenir a unui film", a declarat Peter Haynes din partea RM Auctions Europe.

"Nu trebuie sa uitam ca nu este o masina care poate fi condusa pe sosele, iar pretul atins arata pur si simplu succesul pe care il au toate piesele suvenir legate de (James) Bond", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina submarin James Bond, #licitatie masina James Bond, #licitatie masini filme , #Filme celebre