Filme de Valentine's Day: Top-ul celor mai de succes comedii romantice (VIDEO)

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 17:59
2255 citiri
Filme de Valentine's Day: Top-ul celor mai de succes comedii romantice (VIDEO)

Comediile romantice cu cele mai mari incasari din istorie, care au fost lansate in jurul datei la care se sarbatoreste Sfantul Valentin, au fost incluse intr-un Top 10 alcatuit de editorii site-ului hollywoodreporter.com

"Nu aveti planuri pentru 14 februarie? Nicio problema! Aceste filme - comediile romantice lansate de Sfantul Valentin, care au avut cele mai mari incasari - sunt facute pentru a le reaminti spectatorilor ca intotdeauna in viata se poate si mai rau de atat", afirma cu mult umor autorii articolului.

Continuand in acelasi registru amuzant, ei spun: "In definitiv, ati putea sa va pierdeti memoria pe termen scurt sau sa fiti solistul principal al unei trupe care canta la nunti in anii '80".

Topul comediilor romantice cu cele mai mari incasari din istorie:

1. "Hitch - Consilier in amor" (incasari de 368,1 milioane de dolari) - Aceasta comedie romantica cu Will Smith a fost lansata pe 11 februarie 2005. In film, Will Smith joaca rolul unui "doctor in aranjarea de intalniri" care incearca sa il ajute pe prietenul sau, interpretat de Kevin James, sa isi gaseasca iubirea. In tot acest timp, el se indragosteste de o jurnalista specializata in mondenitati, interpretata de Eva Mendes, care incearca la randul ei sa descopere identitatea secreta a personajului jucat de Will Smith.

2. "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (incasari de 216,4 milioane de dolari) - Acest film regizat de Garry Marshall a avut premiera pe 12 februarie 2012. Filmul prezinta povestile mai multor cupluri si persoane singure din Los Angeles care incearca sa faca fata presiunii exercitate de asteptarile pe care le au pentru Sfantul Valentin. Din distributie fac parte Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jamie Fox, Bradley Cooper si Julia Roberts.

3. "Nevasta de imprumut/Just Go With It" (incasari de 214,9 milioane de dolari) - Lansat pe 11 februarie 2011, acest film a obtinut incasari de peste 30 de milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii, in ciuda recenziilor nefavorabile ale criticilor de cinema. Adam Sandler joaca rolul unui chirurg plastician cu reputatie de playboy care o mituieste pe asistenta sa (Jennifer Aniston), rugand-o sa pretinda ca este fosta lui sotie, pentru ca el sa poata sa justifice minciunile pe care i le-a spus mult mai tinerei sale iubite (Brooklyn Decker).

#filme Valentine s Day, #comedii romantice Valentine s Day, #filme Valentine , #Filme in cinema