De la "The Hobbit" la supereroi: Top 10 cele mai asteptate filme in 2012

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
3319 citiri
De la "The Hobbit" la supereroi: Top 10 cele mai asteptate filme in 2012
The Hobbit

Anul acesta se anunta a fi fantastic pentru iubitorii de filme, dar mai ales pentru fanii supereroilor. De la "Razbunatorii" (The Avengers) pana la "Uimitorul Spider-Man" (The Amazing Spider-Man) si "The Dark Knight Rises", peliculele inspirate din benzi desenate vor domina marile ecrane.

Printre blockbuster-ele de anul acesta se vor numara si "Django Unchained" al lui Tarantino, dar si "Jocurile foamei" (The Hunger Games). Iata care sunt cele mai asteptate filme din 2012, conform unui sondaj realizat de siteul Moviefanatic.com.

10 - Dark Shadows

Inca o colaborare intre Tim Burton si Johnny Depp? Pelicula ce va fi lansata pe 11 mai este o abordare a binecunoscutei serii televizate ce prezinta povestea unei familii de vampiri.

9 - Django Unchained

Daca Quentin Tarantino poate face pentru western-uri ceea ce a facut pentru filmele despre Al Doilea Razboi Mondial cu "Inglorious Basterds", atunci "Django Unchained" ar trebui sa aiba un mare success. Regizorul este ajutat si de numele de pe afis: Leonardo DiCaprio, Samuel L. Lackson, Joseph Gordon-Levitt, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell, Jamie Foxx si Christoph Waltz. Acest film va fi lansat in ziua de Craciun.

8 - "Uimitorul Spider-Man" (The Amzing Spider-Man)

Cei care au vazut primele imagini din acest film, ar putea spune ca nu avem nevoie de inca un Spider-Man. Cel putin nu atat de devreme dupa ce Tobey Maguire si-a intins panzele pe marele ecrane. Insa, haideti sa-i dam o sansa, si sa vedem de ce sunt in stare Peter Parker si Emma Stone. Pe 3 iulie.

7 - Prometheus

Ridley Scott a redefinit genul SF prin capodoperele "Blade Runner" si "Alien". Faptul ca au trecut decenii de cand Scott a mai fost prin spatiu, ne face sa asteptam cu rasuflarea taiata lansarea "Prometheus". Pelicula va fi lansata pe 8 iunie.

6 - Snow White and the Huntsman

In mod sigur aceasta nu este povestea Albei ca Zapada pe care v-o citea bunica. Kristen Stewart interpreteaza o Alba ca Zapada dotata cu armament de mare calibru si armuri, antrenata de Huntsman (Chris Hemsworth) sa o doboarte pe Regina cea Rea (Charlize Theron). Cu toate ca inca nu am auzit caracterizarea Albei ca Zapada din gura lui Stewart, simpla prezenta a lui Theron e deajuns pentru a ne aduce la cinema pe 1 iunie.

5 - The Hobbit: An Unexpected Journey

Prologul trilogiei "Lord of the Rings" se filmeza de foarte mult timp.De cand a preluat initiative Peter Jackson, regizorul filmelor originale, "The Hobbit" a prins viteza. Viziunea acestuia asupra "Middle Earth" va fi la fel de maiestuoasa ca in cele trei filme bazate pe cartile lui J.R.R. Tolkien. Dar veti putea judeca si singuri pe 14 decembrie.

4 - Skyfall

Ca si "The Hobbit", cel mai nou film cu James Bond a intampinat cateva probleme la inceput. Din fericire, Daniel Craig a primit bilet de voie pentru a se duce sa filmeze "The Girl with the Dragon Tattoo". Contractele s-au semnat, titlul a fost anuntat, iar Craig & Co. s-au intors pentru a filma al 23-lea film din seria James Bond. Pelicula va fi lansata pe 9 noiembrie.

3 - "Jocurile foamei" (The Hunger Games)

De la "Twilight Saga" nu a mai existat vreo serie de carti a carei adaptare cinematografica sa fie atat de asteptata. "Jocurile foamei" este opera de arta a Suzannei Collins, cu Jennifer Lawrence in rolul principal. Toate aspectele legate de acest film au captat atentia publicului din toata lumea. Si nu mai este mult pana pe 23 martie.

2 - "Razbunatorii" (The Avengers)

Toti supereroii tai preferati intr-un singur film? Cand a fost anuntat "Razbunatorii", fanii peliculelor inspirate din benzile desenate au crezut probabil ca au ajuns in Rai. The Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, haweye si Black Widow au ca scop sa pazeasca tot ce este bun pe lume atunci cand personajul negative din filmul cu Thor, Loki, isi propune sa distruga planeta. Filmul va fi lansat pe 4 mai.

1 - The Dark Knight Rises

Christopher Nolan a reusit incredibil de bine sa aduca povestea lui Batman in secolul 21. Ultima sa opera, The Dark Knight, a fost atat de stralucita, incat a ratat la limita nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun film al anului. Poate ca va reusi de aceasta data. Filmul va fi lansat pe 22 iulie.

#filme 2012, #top filme, #cinema 2012, #cele mai bune filme 2012, #the hobbit, #dark knight rises, #avengers, #hunger games , #Filme noi