Seria de filme Spider-Man va continua cu o noua trilogie

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 20:15
2689 citiri
Seria de filme Spider-Man va continua cu o noua trilogie

Seria de filme Spider-Man va continua cu o noua trilogie, au anuntat vineri reprezentantii studiourilor Columbia Pictures, care s-au declarat incantati de incasarile consistente obtinute in primele zile de proiectii de lungmetrajul "The Amazing Spider-Man".

Actorii Emma Stone si Andrew Garfield au preluat stafeta de la Tobey Maguire si Kirsten Dunst, in 2011, cu ocazia filmarilor pentru "Uimitorul Om-Paianjen/ The Amazing Spider-Man", lansat pe marile ecrane nord-americane pe 3 iulie, in incercarea de a revitaliza aceasta franciza cinematografica ce are la baza o serie de volume de benzi desenate, iar producatorii de la studiourile Columbia Pictures s-au declarat incantati de incasarile de 35 de milioane de dolari obtinute de aceasta pelicula in prima zi de proiectii.

Din distributie fac parte, pe langa Andrew Garfield, in rolul Omului Paianjen, Sally Field, Martin Sheen, Emma Stone si Rhys Ifans.

Vineri, producatorii hollywoodieni au anuntat ca acest film va fi primul dintr-o noua trilogie.

"In sfarsit este oficial! "The Amazing Spider-Man" este primul lungmetraj dintr-o trilogie de filme care va explora felul in care evolutia eroului nostru preferat a fost influentata de disparitia parintilor sai", se afirma intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a filmului.

Cel de-al doilea lungmetraj din noua franciza va fi lansat pe 2 mai 2014.

Inainte de acest anunt, cinefilii din lumea intreaga se asteptau ca filmul "Uimitorul Om-Paianjen", regizat de Marc Webb, sa fie un proiect singular, spre deosebire de trilogia originala regizata de Sam Raimi, cu Tobey Maguire ca protagonist, care a fost lansata in urma cu un deceniu.

Precedentele trei filme ale francizei "Omul Paianjen" au generat incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Rolul principal a fost interpretat in toate cele trei lungmetraje precedente de actorul Tobey Maguire.

#The Amazing Spider Man, #trilogie Omul Paianjen, #trilogie noua Omul Paianjen , #Filme noi