Un film 3D despre trupa Metallica va fi lansat in 2013

Joi, 08 Martie 2012, ora 20:32
1458 citiri
Un film 3D despre trupa Metallica va fi lansat in 2013
Metallica

Un film 3D despre trupa Metallica va fi regizat de cineastul american de origine maghiara Nimrod Antal, regizorul peliculei "Kontroll", si va fi lansat pe marile ecrane in vara anului 2013.

Acest proiect cinematografic, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, va fi produs de Charlotte Huggins, informeaza variety.com.

Potrivit producatorilor, filmul va combina imagini din concertele trupei americane cu elemente narative, ale caror protagonisti vor fi cei patru muzicieni din componenta actuala a formatiei - James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett si Robert Trujillo.

Filmarile vor debuta in luna august, iar pelicula va fi lansata pe marile ecrane in vara anului 2013.

Devenit celebru gratie lungmetrajului sau de debut "Control/ Kontroll" (2003), recompensat cu Award of the Youth la Festivalul de Film de la Cannes din 2004, Nimrod Antal a regizat apoi cateva filme de actiune americane, precum "Motelul groazei/ Vacany" (2007), "Transport blindat/ Armored" (2009) si "Predators" (2010).

Trupa Metallica va canta in calitate de cap de afis la Download Festival in vara acestui an si va sustine o serie de concerte in Europa, unde va interpreta in intregime celebrul album "Metallica" din 1991, denumit "The Black Album".

Cel mai recent album al grupului Metallica a fost materialul discografic "Lulu", o colaborare cu muzicianul Lou Reed, care a ajuns in magazine in 2011.

Una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie, Metallica s-a infiintat in 1981. De-a lungul carierei, a lansat noua albume de studio, trei albume live, doua EP-uri si a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea, fiind recompensata cu noua premii Grammy.

Metallica poate fi considerata cu usurinta una dintre cele mai bune si mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. In loc sa se alinieze trendului stabilit de restul formatiilor de gen, trupa a ales sa fie mai accesibila, in acelasi timp extinzand granitele genului trash, folosind viteza si volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compozitiilor.

Metallica a sustinut trei concerte in Romania, dintre care cel mai recent in vara anului 2010, in cadrul Festivalului Sonisphere.

#film 3D Metallica 2013, #film Metallica, #Metallica Nimrod Antal , #Filme noi