Cele mai vizualizate reclame de pe YouTube in 2011

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 07:36
2747 citiri
Cele mai vizualizate reclame de pe YouTube in 2011

Marile branduri incearca sa-si dea seama ce anume face ca un videoclip sa devina viral si sa prinda aripi in preferintele utilizatorilor, inca de cand YouTube a devenit locul in care oricine poate deveni celebru.

Astfel s-a ajuns in situatia ca reclamele brandurilor sa fie mai vizualizate online decat la televizor. Nu-i surprinzator, pentru ca YouTube permite raspandirea videoclipurilor in nenumarate moduri, ajutand si publisherii online sa-si genereze continut online.

Iata care sunt cele mai vizionate reclame urcate pe YouTube in 2011, potrivit Mashable. Asteptam sa ne spuneti in sectiunea dedicata comentariilor care dintre ele este favorita voastra:

1. The Force: Volkswagen

Aceasta reclama a fost difuzata anul acesta in timpul Super Bowl-ului si a devenit un hit instantaneu. Nu este surprizator ca aceasta reclama este cea mai vizionata in 2011, are si cele mai multe share-uri.

Numai videoclipul oficial, fara a pune la socoteala versiunile urcate de alti utilizatori, are peste 45 de milioane de vizualizari.

2. "T-Mobile Nunta Regala"

Reclama T-Mobile a fost un raspuns trimis catre unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale acestui an, Nunta Regala din Marea Britanie.

3. Chrysler 200

Videoclipul, in care apare celebrul Eminem, ofera o altfel de perspectiva a orasului Detroit. Si aceasta reclama, ca si cea a Volkswagen, a fost difuzata in timpul Super Bowl.

4. Pantofii DC

O reclama de noua minute, la pantofii DC (DC Shoes), in care apare un Ford Fiesta si o gramada de zombie.

5. Jennifer Aniston, reclama pentru smartwater

Jennifer Aniston este un nume care transforma din start orice videoclip in viral.

6. Echipa Hot Wheels

Iata cum se pune la pamant un record mondial si cum se naste o noua legenda: o saritura de peste 100 de metri cu masina, intr-o cascadorie care-ti ingheata sangele.

7. Old Spice

Purtatorul de cuvant al Old Spice, fostul jucator de fotbal american Isaiah Mustafa, a facut senzatie anul acesta. In acest videoclip, el descrie un simt al vacantei in mod elaborat, complet, cu plaje, munti, artificii si ciocolata.

8. Siri si iPhone 4S

Siri a devenit vedeta peste noapte, chiar daca nu-i vorba decat de un asistent vocal prezent pe iPhone 4S, dar construit cu o tehnologie veche de mai multi ani.

9. "Eliberati degetele" (Samsung)

Aceasta reclama a fost folosita pentru lansarea in Franta a smartphone-ului Samsung Galaxy SII. Este o un joc de geometrie computerizata si o scenografie a degetelor.

10. "D. Rose: adiZero Rose 2 -- The Bull" (Adidas)

Adidas l-a pus in prim plan pe D. Rose, jucator de baschet la Chicago Bulls, intr-un fel nemaintalnit, pentru a promova ultima noutate in materie de pantofi sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reclame youtube, #videoclipuri incarcate pe youtube , #Filme online