"Urzeala tronurilor" bate recordurile la piraterie online

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 12:25
2121 citiri
"Urzeala tronurilor" bate recordurile la piraterie online

Primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" ("Game of Thrones"), produs de postul HBO, a devenit cel mai piratat din toate timpurile, potrivit site-ului TorrentFreak.

Potrivit reprezentantilor acestui site de partajare de fisiere online, primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Game of Thrones", difuzat in premiera de postul HBO pe 31 martie, in Statele Unite, a fost descarcat si partajat pe BitTorrents de 1 milion de ori, intr-un interval de mai putin de 24 de ore, scrie bbc.co.uk.

Potrivit aceluiasi site, in acelasi interval au existat nu mai putin de 160.000 de partajari simultane ale episodului.

Precedentul record era detinut de primul episod din sezonul al treilea al serialului "Heroes", care generase 144.664 de partajari simultane, in 2008.

Londra, orasul in care pirateria a atins cel mai ridicat nivel

Potrivit datelor compilate de TorrrentFreak, Australia este tara cu cea mai mare rata de piratare online raportata la populatie, iar Londra ocupa primul loc in topul oraselor cu cel mai mare nivel de piratare online.

Motivele care ar putea explica un nivel atat de ridicat al pirateriei constau in faptul ca acest episod din "Urzeala tronurilor" a fost difuzat in celelalte tari la 24 de ore dupa premiera din Statele Unite si in faptul ca acest show TV poate fi vizionat doar pe postul HBO, care este unul cu plata.

"Urzeala tronurilor" a fost, totodata, cel mai piratat serial de televiziune pe internet in 2012. Un episod al show-ului a generat 4.280.000 de descarcari ilegale de pe internet, depasind cu putin numarul telespectatorilor americani care au urmarit serialul la televiziune.

HBO Romania difuzeaza din 1 aprilie, in premiera, in fiecare luni, de la ora 22.00, cate un episod din cele zece ale noului sezon al serialului "Urzeala tronurilor".

Drama fantastica "Urzeala tronurilor" reda lupta epica pentru putere ce are loc in vremuri incrancenate.

Filmarile pentru cel mai nou sezon al serialului "Urzeala tronurilor" au fost realizate in Belfast, Irlanda de Nord, Croatia, Islanda si Maroc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sezonul 3 Game Thrones, #Urzeala Tronurilor piratat, #seriale piratate, #piraterie online , #Filme online