Lupita Nyong'o va juca si va produce drama despre imigratie "Americanah"

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 10:46
1207 citiri
Lupita Nyong'o va juca si va produce drama despre imigratie "Americanah"

Actrita de origine kenyana nascuta in Mexic Lupita Nyong'o va juca si va produce adaptarea pentru marele ecran a romanului 'Americanah', care relateaza viata unui cuplu de nigerieni, dragostea lor si experientele lor migratoare, informeaza publicatia Variety, citata vineri de EFE.

Filmul presupune o noua colaborare a lui Nyong'o cu compania lui Brad Pitt, Plan B, care a produs filmul '12 Years a Slave', care i-a permis actritei sa castige un Oscar pentru cea mai buna interpretare feminina intr-un rol secundar.

Romanul 'Americanah' a fost scris de Chimamanda Ngozi Adichie care a castigat premiul Cercului National de Critici de Carte din SUA, in 2013, la categoria fictiune.

"Este o onoare sa avem sansa de a transpune pe marele ecran cartea doamnei Adichie. M-au emotionat pagina dupa pagina povestea lui Ifemelu si Obinze, ale caror experiente ca imigranti africani sunt extrem de specifice si cu care se poate identifica oricine", a comentat Nyong'o.

Anuntul proiectului vine la o zi dupa ce actrita si-a confirmat participarea la filmul 'Star Wars: Episode VII'. Nu se stie ce rol va juca Lupita Nyong'o in aceasta noua serie care se prevede sa ajunga in salile de cinema in decembrie 2015.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lupita Nyong o, #actori filme, #romanul Americanah , #Filme Romania