Rovio va lansa un serial animat Angry Birds in aceasta toamna

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 09:16
2296 citiri
Rovio va lansa un serial animat Angry Birds in aceasta toamna

Compania finlandeza Rovio, creatoarea celebrului joc Angry Birds, a anuntat ca va lansa un serial de desene animate dedicat fanilor jocului.

Compania are unul dintre cele mai populare branduri din industria mobila, datoritat jocului Angry Birds, descarcat de peste 300 de milioane de ori la nivel global.

Cea mai recenta versiune a Angry Birds, Space, lansata cu doua saptamani in urma, a fost descarcata de peste 10 milioane de ori in primele trei zile de la lansare.

Serialul de desene animate care va fi transmis pe televiziune vine ca o extensie naturala a jocului. Nick Dorra, seful departamentului de animatie din cadrul Rovio, a declarat in cadrul conferintei MIPTV, de la Cannes, ca noua serie va debuta in aceasta toamna si va fi difuzata o data pe saptamana.

Compania a creat deja 52 de episoade care dureaza trei minute fiecare. Un film Angry Birds este, de asemenea, in lucru, dar nu va fi lansat decat in urmatorii doi ani, a spus Dorra.

Rovio a cumparat studioul de animatie Kombo, anul trecut in luna iunie, pentru a lucra in-house toata partea de productie a animatiei.

In prezent, exista peste 40 de versiuni ale jocului Angry Birds cu peste 300 de niveluri. Fanii jocului petrec 1,4 miliarde de minute pe saptamana jucand Angry Birds.

#Angry Birds desene animate, #Angry Birds joc telefon mobil, #Angry Birds Space, #Angry Birds film , #Filme TV