Cat de greu este sa fii Steve Jobs

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 15:01
2105 citiri
Cat de greu este sa fii Steve Jobs
Foto: Screenrant.com

Actorul american Ashton Kutcher a declarat ca interpretarea rolului fondatorului Apple, Steve Jobs, a fost "unul dintre lucrurile cele mai grele pe care a incercat sa le faca in viata", informeaza sambata Associated Press.

Actorul, in varsta de 34 de ani, a participat vineri la premiera filmului biografic despre viata lui Steve Jobs, "jOBS", care a rulat in incheierea Festivalului de Film Sundance.

Kutcher, care joaca rolul fondatorului Apple Inc. de la inceputurile sale umile din 1970 pana la lansarea primului iPod in 2001, a declarat ca in opinia sa Jobs este un erou.

"Este un tip care a dat gres si s-a urcat din nou pe cal", a afirmat Kutcher. "Cred ca toti am fost pusi in aceasta situatie la un moment dat in viata", a adaugat el.

Ashton Kutcher a afirmat insa ca i s-a parut riscant sa joace rolul celui a murit in 2011 deoarece "el este inca viu in amintirea noastra".

"A fost ca si cum m-as fi aruncat in aceasta, ei bine, mare de critici, pentru ca cineva va spune "Ei bine, nu s-a intamplat chiar asa....'", a afirmat actorul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#film biografic steve jobs, #rol Steve Jobs Ashton Kutcher, #premiera film Steve Jobs , #Premiere film