Povestea unui cartier din Bucuresti, transformata in documentar: 30 de ani de creatie artistica boema

Joi, 11 Februarie 2016, ora 11:45
6451 citiri
Povestea unui cartier din Bucuresti, transformata in documentar: 30 de ani de creatie artistica boema
Foto: Facebook / Balta Alba Documentar

Viata artistica a cartierului bucurestean Balta Alba din ultimele trei decenii a devenit subiectul unui documentar independent care are premiera joi, 11 februarie.

Silviu Munteanu, producatorul documentarului "Balta Alba", a urmarit dezvoltarea cartierului din Sectorul 3 al Capitalei, care include zonele Titan, Salajan si Ozana, din punct de vedere artistic.

Iris, Timpuri Noi, Partizan, Mihai Iordache, Maxim Belciug, Trei Parale, Sisu, Kumm si Breathelast sunt doar cateva dintre numele mai vechi sau mai noi ridicate din Balta Alba, care isi dezvaluie acum secretele ultimilor 30 de ani de creatie artistica autohtona.

"Provoc si alte cartiere, din toate orasele tarii, sa scoata la lumina ce au facut in ultimii 30 ani, sa nu ramana cu impresia ca noi, miticii din Balta Alba, suntem cei mai cei", a declarat Silviu Munteanu, producatorul documentarului, pentru Business24.

Premiera documentarului "Balta Alba" are loc joi seara, in Beat Bar Umanist, de la ora 19:00, proiectia fiind apoi reluata si de la ora 21:00 si din nou joia viitoare, 18 februarie, in acelasi loc, urmand ca pe 25 februarie documentarul sa ruleze la Make a Point.

#Balta Alba documentar, #Silviu Munteanu Balta Alba , #Premiere film