Weekend la film: Premiere pentru toate gusturile

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
2475 citiri
Weekend la film: Premiere pentru toate gusturile

Weekendul acesta programul la cinema este cel putin tentant, cu premiere mult asteptate. De la filme de actiune, precum Mission Imposible, pana la thrillere de actiune, cum ar fi The Girl With The Dragon Tatoo, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau.

Una dintre premierele acestui weekend este J. Edgar, un film biografic. J. Edgar Hoover a fost primul director FBI, din mai 1924 pana la moartea sa din 1972. In acest interval a reusit sa stabileasca principiile dupa care agentia functioneaza si astazi.

Directorul FBI este interpretat de Leondardo di Caprio, iar regia este semnata de Clint Eastwood. Filmul poate fi vazut la Moveiplex Cinema Plaza, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni, Glendale Studio si Patria. Pretul biletelor la malluri este de 25 de lei, in timp ce la Patria vei plati cu 10 lei mai putin.

O alta premiera a weekendul este Cotraband, un thriller in care Mark Wahlberg are rolul principal. Filmul prezinta universul in care isi desfasoara activitatea mai multi contrabandisti de clasa internationala, criminali si oficiali corupti.

La Movieplex Cinema Plaza poti vedea Mission Impossible, Ghost Protocol, cu Tom Cruise, Paula Patton si Simon Pegg in rolurile principale. Pretul biletului este de 25 de lei. Agentul operativ MI Ethan Hunt este acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului.

In urma acuzatiile, devine renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza "protocolul fantoma". Lasat fara resurse si fara acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca o cale sa reabiliteze renumele departamentului si sa previna un alt atac.

La acelasi cinematograf mai poti vedea Sherlock Holmes: A Game of Shadows sau The Girl with the Dragon Tattoo.

Ambele reprezinta ecranizari ale unor romane celebre. Eroul lui Sir Arthur Conan Doyle este interpretat de Robert Downey Jr, iar filmul, regizat de Guy Ritchie este o adaptare moderna a romanului.

Fanii scriitorului suedez Stieg Larson au acum ocazia sa compare ecranizarea facuta de David Fincer a seriei Millenium. The Girl With The Dragoon Tattoo are ca subiect principal descoperirea unei fete inrudita cu un mogul din industria suedeza.

Tanara Hariete Vanger a disparut in urma cu 40 de ani, iar jurnalistul Mikael Blomkvist, interpretat de Daniel Craig este solicitat sa o gaseasca. El va fi ajutat de Lisbeth Salander, o femeie nonconformista si antisociala.

La Cinema City Cotroceni poti urmari The Darkest Hour sau Carnage. Primul este un Horros Sf, in care joaca Emile Hirsch, Olivia Thirlby si Max Minghella. Filmul prezinta aventurile a cinci tineri nord-americani, aflati intr-o scurta vacanta in Moscova. Capitala Rusiei devine invadata de o specie extraterestra extrem de periculoasa.

#cinema, #filme cinema, #program cinema, #film actiune weekend , #Premiere film