Regizorul Josh Trank va realiza un film inspirat din "Razboiul stelelor"

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 09:07
1569 citiri
Regizorul Josh Trank va realiza un film inspirat din "Razboiul stelelor"

Regizorul Josh Trank va realiza un spin-off al francizei "Razboiul stelelor", anuntul venind la scurt timp dupa cel despre Gareth Edwards.

Atat productia ce va fi regizata de Gareth Edwards ("Godzilla" 3D), a carei lansare este prevazuta pentru decembrie 2016 , cat si filmul lui Josh Trank ("Cronici") vor avea premiera dupa lansarea lungmetrajului "Razboiul stelelor VII", de J.J. Abrams, care se filmeaza in prezent la Londra, potrivit Mediafax.

"Razboiul stelelor VII" este primul film dintr-o trilogie si va avea premiera pe 18 decembrie 2015.

Josh Trank, care in prezent lucreaza la filmul "The Fantastic Four", a declarat: "Magia universului din 'Razboiul stelelor' mi-a definit intreaga copilarie (...). Oportunitatea de a extinde aceasta experienta pentru generatiile viitoare este cel mai incredibil vis din toate timpurile".

Proiect Disney: Anul si spin off-ul inspirat din Razboiul stelelor

Aceste filme spin-off, concepute ca povesti independente de trilogia "Razboiul stelelor", reprezinta elemente-cheie ale proiectului studiourilor Disney de a lansa in fiecare an o pelicula inspirata din aceasta serie SF. Intentia producatorilor si scenaristilor este de a concentra fiecare spin-off in jurul unui personaj din seria "Star Wars" - cu Boba Fett, Han Solo si Yoda ca personaje principale.

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa filme spin-off intre lansarile celor trei noi lungmetraje din cunoscuta serie SF.

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.

Regizorul Josh Trank, in varsta de 29 de ani, a regizat filmul de debut "Cronici" in 2012, iar in prezent lucreaza la lungmetrajul "The Fantastic Four", ce va fi lansat in 2015.

#lungmetraj Razboiul stelelor, #regizor Josh Trank, #regizor film , #Regizori