Woody Allen, exclus din zona VIP de la Madison Square Garden

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 14:37
1173 citiri
Woody Allen, exclus din zona VIP de la Madison Square Garden

Cineastul american Woody Allen, suporter de o viata al echipei New York Knicks, a fost exclus din zona VIP a arenei pe care joaca aceasta echipa de baschet, celebra Madison Square Garden, dupa ce a refuzat sa participe la o campanie promotionala pentru postul TV al acestui complex cultural-sportiv.

Potrivit contactmusic.com, Woody Allen asista adeseori la meciurile pe care echipa New York Knicks le juca pe teren propriu si avea acces la "Suite 200", o zona VIP de pe Madison Square Garden, in care patronul echipei, James Dolan, primeste diverse vedete, inainte de inceperea partidelor sau la pauzele acestora, alaturi de care serveste gustari si bauturi fine.

Potrivit presei americane, James Dolan i-a retras cineastului american acest privilegiu, dupa ce Woody Allen a respins orice discutii despre posibilitatea ca anumite fragmente din filmele sale sa fie folosite de reteaua de televiziune a complexului Madison Square Garden. Recent, directorii acestuia au achizitionat drepturile de difuzare a unora dintre filmele cineastului.

"Woody a spus ca nu s-ar simti confortabil facand asta (reclame). Nu a facut asa ceva niciodata, pentru nicio emisiune si pentru niciun post TV. Ei (reprezentantii lui James Dolan) spun ca acesta a fost <> si ca, daca Woody refuza sa apara intr-o reclama pentru ei, atunci el nu ar mai trebui sa serveasca gustari in restaurantul VIP al lor. Woody a spus ca este de acord cu aceasta decizie si le-a multumit pentru numerosii ani in care el s-a bucurat de acel spatiu de acolo", a spus o sursa pentru New York Post.

Woody Allen, in varsta de 77 de ani, autorul filmului "Annie Hall" din 1978, pentru care a fost recompensat cu doua premii Oscar - la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun scenariu original" -, a realizat peste 48 de filme intr-o cariera de 58 de ani si este cunoscut pentru personajele sale nevrotice si comice, devenite o veritabila marca personala si care sunt adeseori interpretate chiar de el.

Cineastul american a castigat Oscarul pentru cel mai bun scenariu original in 1986 pentru filmul "Hannah si surorile ei/ Hannah and her Sisters" si acelasi premiu pentru filmul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris" din 2011.

Cel mai recent film al sau, "Blue Jasmine", un film care spune povestea unei femei alcoolice suferind de o afectiune mintala, ruleaza in prezent in cinematografele americane.

#cineast american Woody Allen, #Madison Square Garde, #autor film Woody Allen , #Regizori