Christian Bale a refuzat rolul principal din filmul biografic dedicat lui Steve Jobs

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 13:16
3514 citiri
Christian Bale a refuzat rolul principal din filmul biografic dedicat lui Steve Jobs
Foto: csmonitor.com

Actorul britanic Christian Bale, cunoscut mai ales pentru rolul din seria Batman, a renuntat sa-l interpreteze pe Steve Jobs in filmul biografic realizat de regizorul britanic Danny Boyle despre co-fondatorul companiei Apple, mort in 2011, au anuntat luni Variety.com si Hollywood Reporter, preluate de AFP.

"Dupa discutii preliminare", Christian Bale "a decis in cele din urma sa nu participe la proiectul filmului biografic despre Steve Jobs produs de studiourile Sony", a anuntat revista Variety, citand surse care isi pastreaza anonimatul, transmite Agerpres.

Si Hollywood Reporter a confirmat, citand surse din industria filmului, ca actorul din 'Prestige' sau 'American Bluff' a ajuns la concluzia, 'dupa indelungi deliberari si sentimente contradictorii, ca nu este alegerea potrivita pentru acest scenariu'.

Luna trecuta, scenaristul filmului, Aaron Sorkin, declarase intr-un interviu la Bloomberg TV ca filmul are nevoie de 'cel mai bun actor la ora actuala, de o anumita varsta si acesta este Chris Bale'.

Revista Variety sustine ca Sony va continua sa caute un alt actor care sa il interpreteze pe patronul vizionar al firmei Apple, dupa ce Christian Bale si Leonardo DiCaprio au refuzat acest rol, adaugand ca studiourile sunt in discutii cu Seth Rogen pentru personajul co-fondatorului companiei americane de IT, Steve Wozniak.

Filmul este realizat dupa un scenariu scris de Aaron Sorkin, fiind adaptarea biografiei lui Steve Jobs scrise de Walter Isaacson.

#Christian Bale refuz rol, #Christian Bale film biografic Steve Jobs , #Stiri Filme