Creatorii South Park isi deschid propria companie de productie: Important Studios

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 17:42
1388 citiri
Creatorii South Park isi deschid propria companie de productie: Important Studios

Trey Parker si Matt Stone, creatorii serialului de desene animate "South Park" isi vor infiinta propria companie de productie, Important Studios.

Studioul va avea o valoare estimata de 300 de milioane de dolari, bani ce provin din veniturile serialului "South Park", aflat la cel de al 16-lea sezon, si cele ale spectacolului de pe Broadway "The Book of Mormon", care a strans pana acum peste 200 de milioane de dolari, transmite CNBC.

Astfel, compania va avea suficienta putere financiara pentru a aproba proiecte de teatru, film si televiziune, inclusiv o versiune destinata marelui ecran a "The Book of Mormon".

"Dupa ce am lucrat cu mai multe studiouri pe parcursul timpului, am realizat ca oamenii nostri preferati din intreaga lume suntem noi insine", au glumit cei doi in legatura cu proiectul Important Studios.

Parker si Stone au reusit sa atraga si investitori importanti precum Joseph Ravitch, care conduce Grupul Raine, o banca comerciala "butic", specializata in investitiile din domeniul divertismentului, media digitala si sportului.

Raine a investit aproximativ 60 de milioane de dolari in Important Studios pentru un pachet de actiuni putin mai mic de 20%. Potrivit lui Matt Stone, banca ii va sustine pe cei doi si cu servicii de consultanta si contacte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Important Studios Matt Sone Trey Parker, #firma productie creatori South Park, #investitii companii productie, #studiouri independente SUA, #venituri South Park, #venituri The Book of Mormon, #afaceri creatori South Park , #Stiri Filme